Vil Du Vite Mer Om Boligforbedring?

Hvis du har tenkt en stund på at du ønsker å gjøre noen oppdateringer eller forbedringer i hjemmet ditt, men har utsatt det fordi du bare ikke vet hvor du skal begynne, vil denne artikkelen hjelpe deg med å finne ut hva du skal gjøre, hvordan du gjør det, samt hvordan du får best mulig avtale.

En enkel og kostnadseffektiv måte å pusse opp hjemmet ditt på er å male interiøret. For å beregne mengden maling du trenger, må du beregne kvadratmeterne til veggene. Bare multipliser lengden på veggen med høyden. En gallon maling vil dekke omtrent 350 kvadratfot. Husk at du kan trenge to strøk med maling, avhengig av hvilken farge du maler over.

Sprekk boblen i det nylig påførte vinylgulvbelegget og lapp det! Vinylgulvbelegg vil boble opp av en rekke årsaker. En måte å fikse det på når det nettopp har blitt lagt på gulvet er å stikke hull i boblen med en nål, la luften slippe ut og vekte den ned til den tørker.

Mal gulvet i seksjoner som samsvarer med plankingens retning. Når du maler gulvet i et stort rom er det lett å male deg inn i et hjørne eller utilsiktet blokkere tilgangen til resten av huset til malingen tørker. Hvis du maler i seksjoner, kan du la stier gå langs bestemte brett. Når du maler den tilstøtende delen vil alt passe perfekt.

Du trenger ikke være en altmuligmann for å reparere en lekk kran. Du vil utgjøre en stor forskjell i vannregningen hvis du kan fikse alle vannlekkasjene dine etter hvert som de oppstår. Dette er et prosjekt som vil betale seg tilbake på kort tid.

For å få taket på eiendommen din til å vare så lenge som mulig, bør du sørge for at det er installert strømventiler for å trekke varm luft ut av loftet. Dette vil holde undersiden av taket avkjølt slik at det ikke koker helvetesilden slik en stekepanne koker og egg.

Frigjør litt skapplass på kjøkkenet ditt ved å bruke en skrivebordsarrangør i metall til å lagre skjærebrett, gelérullpanner og kakeark. Dette vil ikke bare gi deg den sårt tiltrengte skapplassen, men forhindre at du må åpne hver eneste skuff på kjøkkenet for å finne en gjenstand du kan bruke.

Hvis du trenger å ta tilbake litt plass på et endebord eller nattbord, dropp bordlampen og bytt den ut med en gulvlampe. Gulvlamper kan flyttes til ønsket plassering, mens en bordlampe bruker bordplass. Velg en lampe som har et godt design som du kan sette pris på.

Ikke fortsett å utsette oppussingsprosjektene dine fordi du mangler kunnskapen eller ekspertisen til å gjøre alt på egenhånd. Som denne artikkelen har vist deg, er det mange måter du kan gjøre betydelige endringer i hjemmet ditt på, med litt tid og hardt arbeid.

Strategier For Hvordan Du Effektivt Kan Forbedre Huset Ditt